GOLDEN VINES ESTATE, DAYTON

Sa zadovoljstvom možemo reći da trenutno radimo na projektovanju puteva i prateće građevinske infrastrukture za novoplanirano naselje Golden Vajns (Golden Vines Estate) u Dejtonu (Dayton).

Ovo naselje se sastoji od 217 placeva i pratećeg rekreativnog prostora na otvorenom. Rad na idejnom projektu je započet u martu 2014.

Trenutno se radi na projektovanju pratećeg rekreativnog prostora na otvorenom, koji će uključivati i retenziju za atmosfersku kanalizaciju za unapred definisani prihvatni potez. Voda koja se skuplja u retenziji je pogodna za održavanje flore i faune, jer se pre ispuštanja prečišćava.

Usluge

  • Preliminarna studija građevinske infrastrukture i Procena opravdanosti projekta;
  • Idejni projekat građevinske infrastrukture koji uključuje: sistem za odlaganje otpadnih voda, sistem za snabdevanje vodom, zemljane radove, potporne zidove, projektovanje saobraćajnica i raskrsnica;
  • Glavni projekat svega gore navedenog;
  • Takođe smo pripremili kompletnu tehničku dokumentaciju, tehničke crteže, specifikacije i drugu relevantnu dokumentaciju;
  • Naš tim u Australiji se pobrinuo za upravljanje izvođenjem projekta, obavljajući redovne sastanke i obilaske gradilišta, nadzor pri izvođenju radova i finalne inspekcije.

Klijent

GM DAYTON LAND